Ķepaiņi un Pūkaiņi - Ugāle 23.04.2017

Vēlamies pastāstīt nelielu rezumē par lielisko tikšanos, kas noritēja 23.04.17 Ugāles patversmē! 
Kārtējo reizi bijām ciemos pie mūsu Ugāles drauga, dzīvnieku patversmes " Ar sirdi delnā " www.arsirdi.lv un tās vadītāju Andru. Šogad jau bijām daudz kuplākā pulkā nekā pērn. Bija gan liepajnieki, ventspilnieki un rīdzinieki. Apdāvinājām ķepainīšus ar barību, kura tiem nepieciešama. Andra mūs iepazīstināja ar 55 jaukiem četrkājainiem suņu mīluļiem! 
Patversmes vadītāja pastāstija gan, kāda pieredze suncīšus skārusi, kā viņi nokļuvuši šeit, gan kā veikusies atveseļošanās. Ugāles patversmei nepieciešama Jūsu visu palīdzība, jo nesen uz to pārvietoti gandrīz visi Ventspils patversmes "Rembo" iemītnieki. Tikšanās bija varen emocijām bagāta! Suņu spēlēšanās, savstarpējā komunikācija savā starpā un ar cilvēkiem! Protams ķepaiņi bija dzīvespriecīgi un draudzīgi, bet katra mīluļa acīs bija skaidri redzams, viņi visi alkst pēc sava vienīgā un mīļotā saimnieka! Sirdi plosoša bija šī tikšanās! Ķepaiņi tika ļoti samīļoti un sabužināti, ko var redzēt arī pievienotajās fotogrāfijās. 
Iesakam visiem apmeklēt Ugāles dzīvnieku patversmi lai ne tikai apskatītu un apmīļotu foršos ķepaiņus bet arī kādu adoptēt!

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.